Njut i ett Viskan spabad

23 juni 2021 Lily Hansen

Längtar du efter semester? En avkopplande stund, helst i en solstol, i ett annat land. Bara njuta, slappna av och leva livet. Alla behöver avkoppling. Barnen har sommarlov och de vuxna har semester. Den är behövlig så att man kan vila upp sig mellan varven. Under covid-19-pandemin har mångas semestrar dock blivit inställda. Istället får man komma på en annan lösning.

Varför inte lyxa till det lite på hemmaplan? När man vill ha ut solstolarna vid vattnet får det istället vara bredvid ens lyxiga Viskan spabad. I ett spabad kan man spendera många timmar utan att bli uttråkad. 

Man kanske bara sitter och njuter, eller lyssnar på en spännande bok. Det är inte heller helt fel att bjuda in närmaste vännerna på en trevlig spa-kväll. Alla njuter av ett spabad, framför allt ett i den kvalitetet https://www.soderrogard.se/viskan-spabad har. 

 

Alla dagar är lyxdagar

Det finns ingen anledningen att bara koppla av under semestern eller på helgdagar. Varför inte lyxa till det på en vardag? Varje kväll kan du ha ett eget lite spa-party. 

En charkbricka, ett glas bubbel och sedan bara sjunka ner i ett varm bad. Det finns massor av olika funktioner och finesser att välja mellan. Gör det som är behagligast för dig. Ös på med den värme du vill ha och varför inte lite bubblor på det. 

Även fast man inte har stora summor att lägga på sitt spabad, kan man ändå få tag i ett till rätt pris. Det finns nämligen spabad i alla prisklasser. Vad man får skiljer sig, men trots det kommer du förhoppningsvis vara nöjd och kunna njuta i ditt bad. Har du inte heller möjlighet att lägga några tusen på det, kan du säkert hitta ett begagnat för en mindre summa. Dessa kan man finna på internetsidor som specialiserar sig på andrahandsmarknaden, men även på sociala sidor. 

Fler nyheter