Måttanpassade garderober efter dina önskemål

30 november 2021 william eriksson

editorial

Du vill ha mer förvaring än vad du har i din bostad. Det kan vara så att du har ett mycket litet förråd, eller att du har en planlösning som gör att du har svårt att ha garderober där. Och det kan även vara så att du helt enkelt har väldigt många saker som du vill förvara. Hur det än förhåller sig, så kan det alltid finnas en anledning till att du vill ha måttanpassade garderober till ditt hem.

I och med att du väljer garderober som du kan måttanpassa, kan du plötsligt nyttja ytor som du annars inte hade kunnat ha så mycket nytta av. Det kan vara ytor som är mycket smala eller grunda. Eller så kan det vara så att du har ytor som är ganska stora och som du vill nyttja till fullo. De måttanpassade garderoberna kan vara garderober som är större eller mindre än vad andra garderober normalt är, så det är därför möjligt att få dem i exakt rätt storlek för dig.

 

image

 

Förvaring där du vill ha den

Det är lätt att säga att hemmet är din borg, men ändå kan det finnas sådant som du inte riktigt är nöjd med. En sådan sak är förvaringen. Numera händer det att ytterdörren går rakt in i ett rum, och att det inte finns någon riktig plats att förvara ytterkläder på. Då kan det vara perfekt att måttanpassa en garderob för att ställa där du vill ha den. En förvaring som du också kan placera så att den skärmar av lite grann,

En måttanpassad garderob är dock inte samma sak som en platsbyggd garderob, och det är viktigt att poängtera. De måttanpassade garderoberna kan skifta i höjd, djup och bredd men inte på annat sätt anpassas. Det gör ändå att du kan få en förvaring under en trappa eller liknande.

Fler nyheter