En vacker interiör?

24 maj 2021 Lily Hansen

Vad är det som gör att man utbrister: “Titta så fint!” eller “Åh vad mysigt!” när man ser ett hem eller en bostadsannons? Ofta är det små detaljer, det kan också vara färger, kombinationen av möbler, placeringen av föremål, växter och inte minst ljus. Det är inte lätt att sätta fingret på exakt vad det är som gör att en miljö uppfattas som vacker och inbjudande. 

Det kanske är just därför som man kan behöva lite hjälp på traven. Ska du till exempel sälja din bostad, visst vill du att folk ska reagera med “Titta så fint!” när de ser din annons. Men hur få till det? Söker du någon som kan homestyling i Stockholm? Det finns professionella aktörer som kan styla ett hem så det blir tilltalande. Det kan göra stor skillnad i pris för din bostad. 

 

Hur gör stylisten?

En homestyling tar vara på det som finns av mervärden i ditt hem, och lägger till det som saknas. En homestyling går ut på att göra ditt hem attraktivt i mångas ögon. Det ska tilltala många, och inte vara extrem. Känslan ska vara ungefär “så här vill jag ha det”. En stylist skalar bort överflödet av småprylar, så att känslan blir luftig. Helst ska känslan vara att här kan man flytta in direkt. En homestyling låter bostaden synas och inte skymmas av för mycket möbler eller saker.

 

Coola möbler?

Har du själv vackra och populära möbler kan stylisten lyfta fram dem. Men  har du inte något självklart blickfång placeras det ut populära möbler i ditt hem, så att miljön lyfter. En designklassiker gör ofta att folk blir nyfikna och intresserade. Hellre för få saker än för många, man vill överlåta till köparen att möblera i huvudet med sina saker. Du kanske inte känner igen ditt hem på bild, men det blir attraktivt i annonsen.

Fler nyheter