Den egna spa avdelningen

25 juni 2020 jonas_olsson

En dröm som många människor har är att få inreda ett lyxigt badrum. En plats att landa och bara må riktigt gott i. Ingen stress, bara lugn och ro. Kanske ett glas bubbel på badkarskanten medans jetstrålarna masserar de ömmande punkterna. Mjuka bubblor som doftar gott. Nedtonade lampor och ett eller kanske flera värmeljus som verkligen sätter stämningen i rummet. Mobilen ligger tryggt på badrumshyllan och spelar favorit musiken och allt är precis som det ska vara. Den fullständiga lyxen av ett helt nyrenoverat badrum med en jacuzzi som man bara inte kan låta bli att spendera tid i. Vad kan vara mera mindfulness? 

 

Passa på så länge det finns RUT-avdrag

Inte läge att vänta för länge med att börja med den efterlängtade renoveringen. Troligtvis kommer RUT-avdraget att finnas kvar länge, men man kan aldrig vara riktigt säker. Så ta kontakt med en auktoriserad firma som kan allt om badrum. Bor man i värmland kan man alltid söka på plattsättning i Karlstad. Varför just plattsättning kan man undra? Faktum är att det är en av de viktigaste sakerna i badrummet, tillsammans med rörmokarens jobb. Vikten av att plattsättaren kan sitt jobb går inte nog att understryka tydligt nog. Om inte jobbet blir ordentligt gjort kan det leda till att vatten kommer in under plattorna eller kaklet. En fuktskada kommer då som ett brev på posten.

 

 

En extra bonus

Ett väl inarbetat företag inom plattsättarbranschen skapar ofta många kontakter med andra företag. Rörmokare och inredningsarkitekter är viktiga för att det nya badrummet ska fungera bra och bli välplanerat, oavsett om man önskar en dusch eller en ljuvlig jacuzzi. Ett bra samarbete innebär att de kan överlappar varandra och på så vis blir det inga krockar eller missförstånd som kan dra ut på renoveringen. Till slut är det bara att njuta av den lyxiga känslan av ett nyrenoverat badrum.

Fler nyheter